PentaVox Kft

INNOVÁCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

PentaVox Kft. 1043 Budapest, Dugonics utca 11. Telefon: +36 30 742 3242   +36 30 819 1181

Foni-Tools

Kézi készülék

A Foni-Tools kézi készülék kis mérete, esztétikus megjelenése, egyszerű kezelhetősége lehetővé teszi, hogy a látogató rövid idő alatt valódi ismeretekhez jusson. Kis súlya biztosítja, hogy hosszú ideig történő használata sem okoz megterhelést a felhasználó részére. Az egyszerű kezelést piktogramok alkalmazásával értük el.

Az előlapon lévő érintőképernyő a műtárgy képeinek megjelenítésére, a kiállításon való tájékozódás megkönnyítésére, a beépített hangszóró, vagy a hozzá csatlakoztatható fejhallgató pedig a több nyelven meghallgatható hanganyag lejátszására alkalmas.

A Foni-Tools készülék a beépített memória kártyától függően akár 100 óra hanganyag, kép és tájékoztató feliratok tárolására, lejátszására, megjelenítésére képes.

A készülék használható automata üzemmódban, infra jelölők segítségével, vagy személyes navigálással, az érintőképernyőn megjelenő navigáló gombok és ábrák segítségével, illetve tárgyazonosító számok alkalmazásával.

A beépített akkumulátor kb. 10 óra folyamatos működtetést tesz lehetővé.

Készülékeinket az alábbi intézményekben használhatják a látogatók:

Állványos és fali készülékek

Helyszíni felmérés és egyedi tervezés után az igények, és a berendezések stílusához igazodott egyedi megoldásokkal állunk leendő partnereink rendelkezésére.

A termék honlapja

Előző Következő